;
Курсове

Курс за родители по метода на д-р Томас Гордън във Варна

infea.bg

Варна, 30 ноември 2019 г., събота, от 9:30 ч.

 

КУРС ЗА ОБУЧЕНИЕ НА РОДИТЕЛИ ПО МЕТОДА НА Д-Р ТОМАС ГОРДЪН

Как да сме родители?!?

 

Да стана родител и то не веднъж, а два пъти, за мен беше и е най-прекрасното, вълнуващо и изпълващо с любов преживяване в моя живот. Подобни емоции и преживявания споделят и родителите, с които говорим за децата си и въпросите и търсенията си свързани с тях. От опит знам, че не е лесно да си родител. Не е лесно да знаеш винаги отговорите, да знаеш как да постъпваш и какви решения да вземаш за някого, когото много обичаш, а той явно не е съгласен с теб, как да си и приятел и родител едновременно и много други неща свързани с родителството. Ако и Вие имате подобни търсения в отношенията си с Вашите деца, Ви каня да споделим заедно едно пътешествие в страната на човешките взаимоотношения – курса за трениране на успешни родители (ТУР) на д-р Томас Гордън..

 

Какво ще научите:

Курсът дава отговори на много въпроси, които ежедневно изникват пред всеки родител. По един нагледен и практически начин ще научите:

Кой притежава проблема и как да се справяте с него. Активно да слушате децата си, с което да им помогнете да решават сами собствените си проблеми. Да се конфронтирате с неприемливото поведение на децата си чрез Аз-послания. Да превключвате на скорости за преодоляване на съпротивата. Беззагубно да решавате конфликти, така че всички да са доволни от решението – Метод III. Да се справяте със сблъсъка на ценности, неизменно възникващи в живота и общуването ни.

Водещ на курса: сертифициран обучител по програмата ТУР – Кремена Ненкова

 

Цена: 150 лв.

За допълнителна информация:

Телефон: 0888 452828

E-mail: knenkova@gmail.com