;
Новини

Издателство „Екрие“ ПРЕДСТАВЯ СБОРНИЦИ С РАЗКАЗИ

infea.bg

Издателство „Екрие“ ПРЕДСТАВЯ СБОРНИЦИ С РАЗКАЗИ, взаимствани от реални случки и събития: „Видовден“ и „Разкази от града под тепетата”.

Книгата „Видовден“ с автор Емил Костов съдържа осемнайсет къси разказа за живота през осемдесетте и деветдесетте години в България, или времето на така наречения преход. Описва простотата в бита и ежедневието на малките населени места. Разказва за стремежа на човек да се установи и открие препитание в големия град, за старите приятелства, за любовта, за мрачните субекти и лихварството. Увлекателни, динамични, кратки, без излишни многословия и описания, разказите носят духа и напомнят за преживяното минало.

Книгата на пловдивската писателка Мира Папо „Разкази от града под тепетата” е разделена в две големи части, разказите са изпъстрени едновременно с житейски случки, огромна доза хумор и още толкова сълзи. Да четеш „Разкази от града под тепетата” е като да се потопиш в друга вселена – онова място, в което читателят остава сам с героите и техните перипетии, емоции, надежди, любов. Книгата пленява с магия и реалност, страст и желание, разкривайки човешките ни слабости, но и сила с Вярата и Любовта.

Книгите „Видовден“ и „Разкази от града под тепетата“ може да намерите и във фирмената книжарница на ЕКРИЕ в София в МБАЛ "Св. София", бул. „България“ 104, кв. Манастирски ливади-Запад, всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 ч.

www.ecrier.bg