;
Кучета

Усукана солета пресована кожа с пилешко

zoobel.bg

60% телешка пресована кожа, 36 % пилешко месо, растителен протеин, сорбитол, глицерол, нишесте, натриев хлорид. С добавени антиоксиданти. Протеин 59%, масла и мазнини 5 %, пепел 4 %, фибри 1,5 %, влага 18 %.