;
Кучета

Усукана солета пресована кожа с патешко

zoobel.bg

60% телешка пресована кожа, 36 % патешко месо, растителен протеин, сорбитол, глицерол, нишесте, натриев хлорид.  Протеин 59%, масла и мазнини 5 %, пепел 4 %, фибри 1,5 %, влага 18 %.