;
Поръчкови модели

Кожена гривна R8

palladiumbg.com

Елегантна унисекс кожена гривна със стабилна сребърна закопчалка и плочка Ширина на кожата 6 мм Ширина на плочката: 7 мм Дължина на плочката: 20 мм Дилжина на цялата гривна 20 см