;
Рекламна Дейност

Декорация

infea.bg

Модерен и лесен начин да направите своя дом неповторим. Предлагаме няколко разновидности:

Стикери от PVC фолио.


Подходящи за стени, врати, огледала, мебели,плочки, с тях може да се декорира почти всичко. Залепват върху всякакви гладки повърхности. Лесно можете да си ги залепите и сами, нужни са ви малко сръчност и няколко минути. Остават на мястото си толкова дълго, колкото Вие решите. Свалянето им е бързо и лесно, без травмиране на носещата повърхност. Предлагаме готови разработки, на които задаваме само подходящия цвят и размер, но можем да реализираме и дизайн по ваша идея.

Ръчно рисувана декорация.


Изпълнява се със специални бои за различните повърхности, с голяма трайност и устойчивост на цветовете. Само по индивидуален дизайн.

Обемна декорация.


Съчетава някоя от горните декорации с триизмерен ефект.

През последните години особено внимание обърнахме на персонализирането на подаръци чрез РЪЧНО ГРАВИРАНЕ И РИСУВАНЕ, което превръща един предмет, дреха или аксесоар в произведение на изкуството.

Ръчното гравиране


се извършва от специалист-калиграф само с ръчно оборудване. Отличителна черта е възможността за нанасяне на сложни декоративни елементи и надписи върху всякакви твърди повърхности (стъкло, плексиглас, метал, керамика, порцелан, дърво и т.н.). За разлика от лазерното гравиране, може да се прилага и върху изключително сложни по форма повърхности.

Ръчното цветно декориране позволява работа върху много богата гама продукти. На практика може да се рисува почти върху всички материали и повърхности:


Върху текстил (памук, коприна, някои изкуствени тъкани) – спортни, ежедневни, официални облекла – тениски, рокли, ризи; аксесоари – вратовръзки, шалове.


Върху кожени изделия – чанти, обувки, колани, маратонки, якета.


Ръчно декорирани сувенири – вази, чаши, бутилки, пепелници, лампи, свещи.


Всеки предмет става оригинален, неповторим, независимо по коя технология е декориран. Готовите продукти се отличават със стил и елегантност, внасят уют и неповторимост в интериора или в гардероба ви.