;
Събития

30% намаление на нови умения за родители по програма ТУР

infea.bg

19 януари, събота от 11:30 ч.

26 януари, събота от 11:30 ч.
02 февруари, събота от 11:30 ч.

Обичате страшно много децата си! Те са центъра на вашия свят, но в забързаното ежедневие, жонглирайки между работа и задължения, трудно стигате до сърцата им. Динамиката, в която живеете, изяжда не само времето, но и спокойствието ви. Търпението към околните е по-скоро желание, отколкото реалност - криви физиономии, тръшкания и безброй скандали. Страшно много правите за околните, а то всякаш остава незабелязано, все нещо не се получава. Обвиняват ви в неразбиране, а и никой не осъзнава какво ви е на вас. Едно постоянно мърморене, натякване или не e ли по-добре да замълчим, отколото да се влошат нещата. Може ли да е по-ужасно?


СЕГА КАКВО ЩЕ НАПРАВИМ:

В нашите срещи ще проиграваме ситуациите, които водят до конфликти. Ще си говорим какво отключва защитите на децата и защо искат да са все в опозиция, и да ни се противопоставят. Защо сме обвинени в "неразбиране" и как да променим това. Как чувствата и емоциите контролират поведението ни? Лошо ли е да съм гневен? Как да го показваме на света без околните да се обиждат или това да води до сълзи в очите на децата ни? Има ли други методи за решаване на проблеми, освен да викна, да ударя, за да постигна така желаното послушание? Имам ли нужда от подчинение? Как да бъда авторитет за детето си, без да съм лош или много мек?


Не оставяйте ежедневието да ви контролира. Вземете нещата в собствените си ръце. Бъдете промяната, която искате да видите в децата и семейството си. Покажете им как да бъдем по-добри. Не се страхувайте да подобрите взаимоотношенията си - любовта и радостта могат да бъдат отново в дома ви.


КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ КУРСА:

Работата е освен теоретична, също така и много практическа, и ориентирана към усвояване на уменията по интересен и смилаем начин.

Заниманията включват презентации, практически задачи, ролеви игри, групови дискусии, както и споделяне на личен опит в професионален и семеен план.


ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:

Периодът е 4 поредни съботи от 11:30 до 17:00 часа. Има две групи 12 Януари и 23 Февруари 2019 г..


ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ:

Цената на обучението за един човек е 339.00 лв., която включва пълен комплект помагала.


30% ОТСТЪПКА за всеки записал се до края на януари!

Цена с намаление - 237.00 лв. за един човек + помагалата.


ЗАПАЗЕТЕ ВАШЕТО МЯСТО В ГРУПАТА

на телефон - 0889 • 866 • 798 - психолог Мина Касабова


Участниците, направили банков превод са с приоритет, пред тези, които само са заявили присъствието си.


Банкова сметка:

Мина Лъчезарова Касабова

BG65FINV91501004370324

Първа Инвестиционна Банка

BIC: FINVBGSF


След превода, моля, уведомете ме на тел. - 0889-866-798, за да ви запиша!Инвестирайте във вашето семейно бъдеще и си подарете едно страхотно и полезно преживяване.