;
Събития

Сутрешно училище за успешни родители

infea.bg

Сутрешно училище за успешни родители


Подробности


Общуването с децата ви е пълна драма? Не ви харесва и как децата ви общуват с Вас? Искате да промените нещо, но се чувствате безсилни? Този курс е за Вас.


Ако вярвате, че има какво да научите за общуването и искате да дадете най-доброто от себе си на вашите деца, на вашия съпруг/а, запишете се.


Курсът преподава умения за общуване с деца от всички възрасти – от най-малките до бунтовните юношески години.


Придобитите умения са универсални и ще подобрят общуването ви с партньора, с колегите ви.


Този курс е разработен от Д-р Томас Гордън (Трениране на Успешни Родители)


Обучението се води с много любов и радост от Елена Анастасова - автор и водещ на рубриката "Осъзнатото родителство" в предаването "Пътеки" по БНТ 1, майка на две момичета, която не спира да си задава въпроси за родителството и да търси верните отговори.


КОГА: 14.02 - 04.04.2019 (всеки четвъртък), от 9:30 до 12:30


(Времетраенето е 30 учебни часа или 8 сесии по 3 астрономически часа всеки път). Размерът на всяка група е минимум 8 и максимум 12 човека.


КЪДЕ: В Хелен Дорон Учебен Център София Запад: София, ул. Царибродска 77, намира се на 1 мин. от Метростанция К. Величков, наблизо спират и Трамвай: 3, 8, 10, 11, 19, 22, както и Автобус: 11, 83


КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ:

*Да общувате с децата така, че те да ви чуват и да променят неприемливото си поведение;

*Да слушате децата си така, че те да ви говорят и да се почувстват наистина разбрани;

*Да разрешавате конфликти и проблеми в семейството така, че всички да печелят;


ЦЕНА: Цената на курса е 335 лв. (в цената е включено 30-часово обучение, учебно помагало за родители и книгата на Д-р Томас Гордън „Трениране на успешни родители”). Втори записал се родител от едно семейство плаща половин такса.

Намаление при ранно записване до 24.01.2019.


Програмата на Д-р Томас Гордън учи родителите как да помагат на децата си да израснат зрели, здрави, щастливи и любящи личности.


Водещ: Елена Анастасова - Сертифициран обучител по програмата “Трениране на успешни родители” на Институт Gordon Training International.


Записването за курса става с мейл до: eli.and.silvia@gmail.com

За повече информация: Елена 0896 860 640