Политика за данни


Политиката за поверителност на личните данни 

СИРАМАКС ООД

 

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти ни е особено важно. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по - известен като GDPR), Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

 

Моля, разгледайте внимателно тази политика за поверителност на личните ви данни, с която ви информираме как СИРАМАКС ООД (последващо „Ние“ или „Дружеството“) обработва Вашите данни, конкретно що се отнася до срокове и правни основания за тяхното събиране, съхраняване, използване и унищожаване.

 

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

 

Съхраняване на Вашите данни

 

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по регистрацията Ви на нашата платформа, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, имейл адрес, телефонен номер и снимка на профила.

 Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на

 

– обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка, PayPal, ePay), когато плащате за ползването на платените услуги и

– нашия счетоводител.

При извършена от Вас непълна регистрация на профил си запазваме правото неколкократно да Ви напомним да предоставите данните за нейното завършване. Данни от непълна регистрация съхраняваме за периода от 6 месеца, а правното ни основание за това е чл. 6, ал. 1, буква (е) от GDPR. При извършена от Вас регистрация и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, буква (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението поне до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч) 10-годишен срок.

 

Бисквитки

 

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни.

Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт.

 Конкретно, използваните на нашия сайт бисквитки са

 [functionality, session cookies]

 Искаме да знаете, че използваме „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) от GDPR.

 

Анализ на интернет трафика

Нашият сайт анализира потребителския интернет трафик чрез техническото решение Google Analytics, предоставено от Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. За тази цел използваме „бисквитки“, които ни позволяват да анализираме как потребителите използват нашия сайт. Така получената информация се предава на Google и се съхранява там. Възможно е информацията да бъде обработвана в САЩ, като Ви информираме, че това се случва в рамките на сключеното между Европейския съюз и САЩ споразумение „Privacy Shield“.

Можете да предотвратите това, като настроите браузъра си така, че да не позволява съхраняването на „бисквитки“.

Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (е) GDPR. Легитимният ни интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на нашия сайт. Ценим личната неприкосновеност на потребителите си, поради което данните, които използваме за анализ на уеб трафика, биват анонимизирани от страна на Google Inc. С последния имаме договор за обработка на лични данни.

Използване на опцията за отказ („Opt-out“)

Ако не сте съгласни с нашето използване на „бисквитки“, можете да откажете съхраняването им, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не. Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да доведе до ограничаване функционалността на нашия сайт за Вас.

 

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни.

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

 

Свържете се с нас по един от следните начини:

 

„СИРАМАКС“ ООД, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. "21 ВЕК" № 52-54, вх. Б-ПАРТЕР.

Телефон: 02/9617271, 0882423677

Имейл: nilieva@cyramax.com

Във всеки един от случаите потърсете и се свържете с г-н/г-жа Надежда Илиева, Мария Янева

 

ОК
Актуализирахме нашата Политиката за данни, Общи условия и употреба на бисквитки, за да ги направим по - ясни и съобразени с новите Европейски условия за поверителност. Ако сте съгласни с актуализацията, моля, натиснете